Αρχική » Χωρίς κατηγορία » 06/01/2022 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

06/01/2022 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Eρωτήσεις-Απαντήσεις για άνοιγμα σχολείων και θετικό κρούσμα

(Διαβάστε εδώ)

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες των μαθητών -μαθητριών του Σχολείου

Σας εύχομαι Καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο όλων των μαθητών και των μαθητριών του Σχολείου

Σύμφωνα με τις από 4-1-2022 ανακοινώσεις της Υπουργού Παιδείας σχετικά με την επαναλειτουργία των Σχολείων στις 10-1-2022 όσον αφορά το πρωτόκολλο που θα ισχύσει για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων, παρακαλώ να προμηθευτείτε έγκαιρα από τα φαρμακεία τα τρία self test που δικαιούται ο κάθε μαθητής -τρια.

Με την έναρξη των μαθημάτων τη Δευτέρα 10-1-2022, οι μαθητές-τριες προσέρχονται στο σχολείο με αρνητικό αποτέλεσμα self test, που πρέπει να καταχωρηθεί και στην πλατφόρμα edupass.

Υπενθυμίζεται ότι:

* το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο, ενώ για την πρώτη εβδομάδα (10-15/1) το self- test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1).

* ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.

* βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί.

* η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία θα γίνεται και κατά την αργία των Θεοφανίων, την Πέμπτη 6/1, από εφημερεύοντα φαρμακεία.

Κατηγορίες άρθρων

Ετικέτες

Άρθρα ανά μήνα