Αρχική » Χωρίς κατηγορία

Αρχείο κατηγορίας Χωρίς κατηγορία

Ενημερωτικό για λήξη σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου,

Με τη λήξη του σχολικού έτους, το εκπαιδευτικό προσωπικό και η Δ/νση του σχολείου, σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία και ευχόμαστε

Καλό Καλοκαίρι σε όλους σας

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14-06-2024, από τις 8:30 π.μ.. έως 10:00 π.μ., θα δίνονται στους μαθητές και στις μαθήτριες του Σχολείου οι «Βαθμοί Γ΄ Τριμήνου», οι «Τίτλοι Προόδου» και οι «Τίτλοι Σπουδών» στις αίθουσες των Τάξεών τους.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών σας.

Πρόσκληση στη Γιορτή Αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Στ΄ Τάξης του 8ου Δ.Σ. Ιωαννίνων

Συμπληρωματική στην με αρ. πρωτ. 44215/Δ2/25-04-2024 (ΑΔΑ: 62Α946ΝΚΠΔ-Μ6Μ)εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. με θέμα: «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025»

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης από εκπαιδευτικό, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2024-2025.

”Αι Γενεαί Πάσαι” (ω γλυκύ μου έαρ) από τους μαθητές/τριες της Δ’ τάξης

Πασχαλινές ευχές 8ου Δ.Σ. Ιωαννίνων

«ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ»ΤΑΞΗ Δ’ (Δ’1-Δ’2)

Υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχ. έτος 2024-25

Η εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2024-25 αφορά στην εισαγωγική τάξη κάθε βαθμίδας, δηλαδή το προνήπιο, την Α΄ Δημοτικού, την Α΄ Γυμνασίου και την Α΄ Γενικού Λυκείου (σε κάποια Πειραματικά νηπιαγωγεία προσφέρονται και θέσεις νηπίων.) Στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) η εισαγωγή γίνεται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση ή την δοκιμασία εισαγωγής, υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

Διαβάστε εδώ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ τάξη Β (Β1 και Β2)

Eνημέρωση για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου

Η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος, από τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης.

Θα αρχίσει στις 11.30 και θα τελειώσει στις 13.00 (περίπου).

Το Ολοήμερο, εκείνη την ημέρα, ΔΕΝ θα λειτουργήσει.

Παρακαλείσθε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών σας.

Η γιορτή είναι ανοιχτή για τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ Τάξης, καθώς και για όλους τους μαθητές/τριες του Σχολείου μας.

Ώρα προσέλευσης των μαθητών/τριών: 11.15

Κατηγορίες άρθρων

Ετικέτες

Άρθρα ανά μήνα