Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ενημέρωση

Ενημέρωση


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως αύριο Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 13:15΄, μπορείτε να ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας σχετικά με την πρόοδο και γενικότερα την παρουσία των παιδιών σας στο σχολείο και να παραλάβετε τον Έλεγχο Προόδου τους για το δεύτερο τρίμηνο. Η ενημέρωση θα ολοκληρωθεί στις 14:00΄.Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία προσέλευσής σας , ο Έλεγχος Προόδου θα δοθεί στους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης πως την Παρασκευή 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής μας επετείου, το Σχολείο μας θα πραγματοποιήσει τη σχολική του εορτή ανά τμήμα. Οι μαθητές μας θα προσέλθουν το πρωί κανονικά και θα αποχωρήσουν στις 9:40΄ με ευθύνη σας. Την ημέρα αυτή το Ολοήμερο Σχολείο δεν θα λειτουργήσει.

Το Σχολείο μας φέτος συμμετέχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τα τέσσερα τμήματα των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεών μας. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες πρέπει να βρίσκονται τo Σάββατο 25 Μαρτίου στις 10:00΄ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Καπλάνειο) προκειμένου με συνοδεία εκπαιδευτικού να παραστούν στον Μητροπολιτικό Ναό. Όλοι οι μαθητές / τριες που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στις 11:30΄ στο δρόμο μπροστά από το Σχολείο μας.

Κατηγορίες άρθρων

Ετικέτες

Άρθρα ανά μήνα