Αρχική » Ανακοινώσεις » 23/06/2021 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

23/06/2021 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών-τριών του Σχολείου

      Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, λήγει το σχολικό έτος και δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, ούτε θα λειτουργήσει το ολοήμερο. Οι μαθητές-τριες θα προσέλθουν για την παραλαβή των τίτλων Προόδου και Σπουδών και θα αποχωρήσουν.  Ειδικότερα:

Οι μαθητές -τριες των Α’, Β’,Γ,’Δ’ και Ε’ τάξεων, θα προσέλθουν στις 8.15 στις τάξεις τους και θα αποχωρήσουν στις 9.00.

Οι μαθητές-τριες της ΣΤ’ τάξης θα προσέλθουν στις 9.15 στις τάξεις τους, στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου, απονομή αναμνηστικών για την αποφοίτησή τους από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και θα αποχωρήσουν στις 10:00.

       Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Με την λήξη της σχολικής χρονιάς, δύσκολης και πρωτόγνωρης για όλους, εκ μέρους της Διεύθυνσης του Σχολείου και όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού, σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, την υπομονή που όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες επιδείξαμε, ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι καλύτερη για όλους και καλό καλοκαίρι σε όλους σας.
                                                           Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Κατηγορίες άρθρων

Ετικέτες

Άρθρα ανά μήνα