Αρχική » Βαθμολογία

Αρχείο κατηγορίας Βαθμολογία

Bαθμολογία Β΄ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε ότι  την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 13.20 – 14.00, θα δοθούν οι  Έλεγχοι Προόδου  του 2ου  τρίμηνου για τις τάξεις Γ’,Δ’,Ε’ και θα γίνει ενημέρωση για τις τάξεις Α’ και Β’.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Παρακαλείσθε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών σας.                             

 Σημείωση: Η ενημέρωση για τους μαθητές του Α1 θα γίνει στο Γραφείο Δασκάλων  στον 2ο όροφο, ενώ η ενημέρωση για τους μαθητές του Β2 θα γίνει στην αίθουσα του Τμήματος  Ένταξης στον 2ο όροφο .

Οι έλεγχοι προόδου για τη ΣΤ’ τάξη θα δοθούν την Παρασκευή 22/03/2024 μετά το τέλος της σχολικής γιορτής για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Βαθμολογία Β’ Τριμήνου 2021-2022

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες των μαθητών-μαθητριών του Σχολείου

Σας κάνουμε γνωστό ότι την Παρασκευή 18 Mαρτίου 2022 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το Β’ Τρίμηνο στους μαθητές και στις μαθήτριες των Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων εσώκλειστοι σε φάκελο για να τους παραδώσουν στους γονείς τους. Την ίδια ημέρα  και από ώρα 13:20 έως 14:00 οι γονείς  των Α’ και Β’ Τάξεων μπορούν να ενημερωθούν  προφορικά για την πρόοδο των παιδιών τους από τις εκπαιδευτικούς των Τάξεων στην αυλή του Σχολείου , τηρώντας τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού .

16/12/2021 BAΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες των μαθητών-μαθητριών του Σχολείου

Σας κάνουμε γνωστό ότι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το Α Τρίμηνο στους μαθητές και στις μαθήτριες των Γ, Δ, Ε και ΣΤ Τάξεων εσώκλειστοι σε φάκελο για να τους παραδώσουν στους γονείς τους. Οι εκπαιδευτικοί των Α και Β Τάξεων θα ενημερώσουν προφορικά τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους.

Κατηγορίες άρθρων

Ετικέτες

Άρθρα ανά μήνα