Αρχική » Ενημερωτικά Σημειώματα

Αρχείο κατηγορίας Ενημερωτικά Σημειώματα

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης από εκπαιδευτικό, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Eνημερωτικό Σημείωμα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Χρόνια πολλά!

Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, παραμονή της εθνικής μας επετείου, το Σχολείο μας θα πραγματοποιήσει τη σχολική του εορτή ανά τμήμα. Οι μαθητές μας θα προσέλθουν το πρωί κανονικά και θα αποχωρήσουν στις 9:30΄ με ευθύνη σας.

Μετά την αποχώρηση των μαθητών /τριων θα ακολουθήσει συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων. Την ημέρα αυτή το Ολοήμερο Σχολείο δεν θα λειτουργήσει.

Το Σχολείο μας φέτος συμμετέχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με τα τέσσερα τμήματα των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεών μας. Έχουμε προχωρήσει στην διαδικασία επιλογής των σημαιοφόρων και παραστατών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες πρέπει να βρίσκονται την Παρασκευή στις 10:00΄ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Καπλάνειο) προκειμένου με συνοδεία εκπαιδευτικού να παραστούν στον Μητροπολιτικό Ναό. Όλοι οι μαθητές / τριες θα συγκεντρωθούν στις 11:30΄ στο δρόμο μπροστά από το Σχολείο μας.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την συνεργασία και συνδρομή τους όσον αφορά την ενδυμασία των παιδιών 

Ενημερωτικό σημείωμα

Αγαπητοί γονείς των μαθητών- μαθητριών του Σχολείου

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Πέμπτη 13-01-2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες , εμβολιασμένοι-ες, ανεμβολίαστοι-ες ή νοσήσαντες θα πρέπει να υποβληθούν σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), του οποίου ελέγχου το αποτέλεσμα θα πρέπει να δηλωθεί στην πλατφόρμα edupass.gov.gr για να γίνει έλεγχος από τη Διεύθυνση την Παρασκευή 14-01-2022 το πρωί, κατά την πρώτη εβδομάδα επιστροφής τους στο σχολείο, στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων. Από την ερχόμενη εβδομάδα 17 Ιανουαρίου και μετά , τα απαραίτητα self test θα είναι δύο ανά εβδομάδα, έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο , την Τρίτη και την Παρασκευή.

Σας κάνουμε επίσης γνωστό ότι τη Δευτέρα 17-01-2022, ημέρα εορτασμού του Πολιούχου Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ SELF-TEST

14/09/2021

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες των μαθητών-τριών του Σχολείου.
     
     Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 θα λειτουργήσουν το Ολοήμερο Σχολείο και η Πρωινή Ζώνη για τους/τις μαθήτες/τριες που οι γονείς τους έχουν συμπληρώσει  σχετική Αίτηση-Δήλωση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 οι μαθήτες/τριες θα προσέλθουν στο Σχολείο έχοντας μαζί τους αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) το οποίο θα πρέπει να έχουν κάνει έως 24 ώρες πριν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ

14/09/2021

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες των μαθητών-τριών του Σχολείου.
     
     Με το παρόν ενημερωτικό θέλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω σχετικά με τα επιπλέον μέτρα πρόληψης αποφυγής του συγχρωτισμού γονέων και κηδεμόνων. Συγκεκριμένα:


     Α)Ορίζεται ως ώρα προσέλευσης των μαθητών όλων των τάξεων, το χρονικό διάστημα από 08.00 έως 08.15.


     Β)Οι μαθητές των Α’ και Β’ Τάξεων (όλων των τμημάτων), θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο του κτιρίου της ΖΠΑ, που οδηγεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων. Ώρα αποχώρησης: 13.10 μμ.


     Γ)Οι μαθητές των Γ’ και Δ’ Τάξεων (όλων των τμημάτων), θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από την πλαϊνή είσοδο το σχολείου. Ώρα αποχώρησης: 13.15 μμ.


     Δ) Οι μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων (όλων των τμημάτων), θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο κτιρίου. ‘Ωρα αποχώρησης: 13.15 μμ. 

Εκπαιδευτικοί του Σχολείου θα βρίσκονται στις τρεις εισόδους του Σχολείου, για την ενημέρωση και την διευκόλυνση της προσέλευσης και αποχώρησης .

Οι μαθητές/τριες μετά την λήξη των μαθημάτων του πρωινού σχολείου (13.15) δεν επιτρέπεται να παραμένουν στην αυλή για παιχνίδι καθώς και οι γονείς τους γιατί λειτουργεί το Ολοήμερο Σχολείο.

Ευελπιστούμε και παρακαλούμε για την τήρηση των μέτρων, με καλή διάθεση και συνεργασία απ’ όλους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Κατηγορίες άρθρων

Ετικέτες

Άρθρα ανά μήνα